Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι
Poster for the movie "Το Μεγάλο Ταξίδι του Μικρού Γκρίζλι"
Οι μέρες περνούν μες στη χαλάρωση για τον αξιαγάπητο αρκούδο Μικ Μικ και τον πανέξυπνο λαγό Όσκαρ . Αλλά δεν είναι γραφτό τους να απολαύσουν την ηρεμία τους για πολύ καιρό, γιατί ξαφνικά η περιπέτεια τούς χτυπά την πόρτα: μια μέρα, το κλάμα ενός μωρού -ενός γλυκύτατου νεογέννητου αρκουδομωρού- ακούγεται κοντά στο σπίτι τους κι εκείνοι δεν πιστεύουν στα αυτιά τους - άλλη μια λανθασμένη μωρό-παράδοση από τον πελαργό έχει γίνει πια δικός τους μπελάς! Σύντομα οι δύο τους, με τη βοήθεια παλιών και νέων φίλων, θα βάλουν μπρος για να παραδώσουν το μωρό στους γονείς του στην άλλη άκρη του κόσμου, χωρίς να γνωρίζουν ότι δε θέλουν όλοι να φτάσουν στον προορισμό τους… Ένας παμπόνηρος γύπας, που έχει τα δικά του σχέδια για το δάσος, θα κάνει τα πάντα για να τους σταματήσει και τους στήνει διάφορες παγίδες, αλλά θα τα βρει σκούρα με τη συγκεκριμένη τρελοπαρέα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 90′
ΕΙΔΟΣ: Κινούμενα Σχέδια, Οικογενειακή, Περιπέτεια, Κωμωδία
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Vasiliy Rovenskiy
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Daniil Medvedev, Bernard Jacobsen, Stephen Thomas Ochsner, Liza Klimova
ΦΩΝΕΣ: Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Κώστας Αποστολίδης, Κώστας Τερζάκης
Big Trip 2: Special Delivery | October 27, 2022 (Russia) Summary: Two friends, bear Patrick and rabbit Oscar, accidentally get to take care of a grizzly bear cub. Together they go on an adventure in order to deliver the baby bear to its meant-to-be mama an... Read all
Countries: Russia, HungaryLanguages: Russian, English

Θερινό Cine Center Καλαμάτα

Από Παρασκευή 14/6 σας περιμένουμε στο θερινό Cine Center Καλαμάτα. Η χειμερινή αίθουσα ολοκλήρωσε τις προβολές της σεζόν και θα παραμείνει κλειστή για το καλοκαίρι.