Το Αγόρι και ο Ερωδιός
Poster for the movie "Το Αγόρι και ο Ερωδιός"
Τόκιο, κοντά στο τέλος του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Ο 11χρονος Mahito χάνει τη μητέρα του και βρίσκει καταφύγιο με τον πατέρα του σε μία παλιά έπαυλη στην εξοχή, όπου στέκει ένας ερειπωμένος πύργος που φιλοξενεί έναν γκρι ερωδιό. Ο Mahito παλεύει με τα αντικρουόμενα συναισθήματα που νιώθει για τον πατέρα του και τη μητριά του Natsuko, που τυχαίνει να είναι η μικρότερη αδελφή της μητέρας του. Και σαν να μην έφταναν όλα αυτά, στο σχολείο νιώθει αποξενωμένος. Ο Mahito έχει ακούσει ότι ο πύργος χτίστηκε από τον αδελφό του παππού του, που τελικά χάθηκε μέσα του για πάντα. Μια μέρα η Natsuko εξαφανίζεται, οπότε ο Mahito καταφεύγει στον πύργο για να τη βρει. Ακολουθώντας τον γκρι ερωδιό, καταλήγει να βιώνει μία οδύσσεια σε έναν άλλο κόσμο. Ο Mahito θα βρεθεί σε μία αλλόκοτη διάσταση όπου ζωντανοί και πεθαμένοι συμβιώνουν. Μέσα από τις συναντή- σεις με τους εκπληκτικούς κατοίκους θα μάθει τα μυστικά του κόσμου.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 124′
ΕΙΔΟΣ: Κινούμενα Σχέδια, Περιπέτεια, Φαντασίας
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Hayao Miyazaki
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Soma Santoki, Masaki Suda, Ko Shibasaki, Aimyon, Yoshino Kimura, Takuya Kimura, Keiko Takeshita, Jun Fubuki
The Boy and the Heron | December 8, 2023 (United States) Summary: A young boy named Mahito yearning for his mother ventures into a world shared by the living and the dead. There, death comes to an end, and life finds a new beginning.
Countries: JapanLanguages: Japanese

Θερινό Cine Center Καλαμάτα

Από Παρασκευή 14/6 σας περιμένουμε στο θερινό Cine Center Καλαμάτα. Η χειμερινή αίθουσα ολοκλήρωσε τις προβολές της σεζόν και θα παραμείνει κλειστή για το καλοκαίρι.