Γκοτζίλα x Κονγκ: Η Νέα Αυτοκρατορία
Poster for the movie ""
Η επική μάχη συνεχίζεται! Το κινηματογραφικό Monsterverse της Legendary Pictures βαδίζει στα ίχνη της εκρηκτικής αναμέτρησης του “Γκοτζίλα vs.Κονγκ” με μία νέα περιπέτεια που φέρνει τον παντοδύναμο Κονγκ και τον τρομαχτικό Γκοτζίλα αντιμέτωπους με μία κολοσσιαία, ανεξερεύνητη απειλή κρυμμένη μέσα στον κόσμο μας, που βάζει σε κίνδυνο την ύπαρξη τους και τη δική μας. Η νέα ταινία εξερευνά την προέλευση και την ιστορία αυτών των Τιτάνων, καθώς και τα μυστήρια της Νήσου του Κρανίου και πέραν αυτής, ενώ αποκαλύπτει τη μυθική μάχη που σφυρηλάτησε αυτά τα εκπληκτικά όντα και τα έφερε κοντά στην ανθρωπότητα για πάντα.
ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 115′
ΕΙΔΟΣ: Δράση, Επ. Φαντασίας, Περιπέτεια
ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Adam Wingard
ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ: Rebecca Hall, Kaylee Hottle, Brian Tyree Henry, Dan Stevens, Alex Ferns, Fala Chen, Rachel House, Mercy Cornwall, Cassie Riley, Jordy Campbell
IMDB
Godzilla x Kong: The New Empire | March 29, 2024 (United States) Summary: Two ancient titans, Godzilla and Kong, clash in an epic battle as humans unravel their intertwined origins and connection to Skull Island's mysteries.
Countries: United StatesLanguages: English

Θερινό Cine Center Καλαμάτα

Από Παρασκευή 14/6 σας περιμένουμε στο θερινό Cine Center Καλαμάτα. Η χειμερινή αίθουσα ολοκλήρωσε τις προβολές της σεζόν και θα παραμείνει κλειστή για το καλοκαίρι.